Te-am uitat!

de Cintzia Angelina Mardale

Astăzi mi-am adus aminte de tine și asta a fost doar pentru un moment, în care realizam că nu mai știu nimic de tine și nici nu îmi pasă ce mai faci.

Te-am uitat pentru că ai dispărut din viața mea fără să îmi ceri voie, ai plecat pe drumul tău ca și cum drumul nostru nu era pavat și ai simțit nevoia să pavezi unul doar pentru tine.

Mi se pare că tu m-ai uitat prea ușor și eu te aminteam prea des. Se spune că femeia uită greu, dar bine, și despre bărbați am auzit că ei la început nu au nimic, dar după, suferă. Tu oare ai început să suferi după mine?

Nu-ți doresc răul, și nici nu vreau să te văd în stadiul în care am fost eu din cauza ta, vreau doar să fii fericit pentru că acum și eu sunt fericită pentru că, în sfârșit am uitat de obsesia aia.

Nu te mai caut, nu mai privesc fotografiile cu tine și nici nu mai ascult muzica pe care o ascultam atunci când îți plimbai mâna în părul meu. Sunt mândră de mine!

Am învățat să te uit așa cum am învățat să te iubesc și să te urăsc. Am trecut prin etapele unei relații eșuate și crede-mă, că am supraviețuit. Sunt o curajoasă și chiar dacă ție ți se pare un lucru mărunt, eu știu ce sunt și cât de mult am luptat cu mine ca să nu mă gândesc la noi.

Nu vei citi aceste rânduri și nici nu am nevoie de lectura ta. Știu că sunt susținută de grupul meu de prietene, acele fete care te-au citit din prima, acele „Inamice” care îmi voiau doar „răul”, la final au fost singurele care m-au susținut când tu m-ai dărâmat.

Ce vreau acum? Nimic, doar să știe tot pământul că tu nu mai exiști nici măcar în amintiri. Te-am șters, deci, tu cine ești?

https://angelinamardale.com

Imagine de Rondell Melling de la Pixabay 

Publicații:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s