111 Teorii ale Conspirației

de Jamie King

(Recenzie)

de Manuela Timofte

Astfel de postări ca cea care urmează, sunt șterse de pe FB. Cu toate că nu sunt eu autorul acestor cărți, ci doar îmi exprim opinia scriind despre ele, echivalează cu ideea lor că nu le respect «politica». Chiar mai poate crede cineva că nu suntem controlați? Că nu se dorește a vedea și a crede doar ceea ce doresc «unii»?

Cartea «111 Teorii ale Conspirației» (Conspiracy Theories) poate fi văzută ca un ghid care oferă perspective asupra multor teorii ale conspirației.

În cazul în care căutați informații aprofundate despre teorii, este posibil să fiți dezamăgiți, deoarece fiecare teorie este prezentată concis, variind de la câteva paragrafe la câteva pagini. Cu toate acestea, dacă căutați o scurtă prezentare generală a diferitelor teorii, s-ar putea să găsiți utilă cartea, deoarece sunt acoperite peste 100 de teorii diferite legate de proiecte, programe, de morți neelucidate, de aspecte cu care umanitatea se confruntă în viața de zi cu zi.

Companiile farmaceutice sunt printre cele mai mari corporații din lume și toți oamenii depind de medicamentele pe care le produc, de la aspirină și medicamente pentru răceală până la tratamente pentru diabet și cancer. O relație simplă bazată pe cerere și ofertă. Sau nu?

Jamie King

Chiar dacă cartea oferă doar o scurtă privire de ansamblu asupra teoriilor, le prezintă într-un mod care încurajează cititorul să-și pună la îndoială propria înțelegere a realității și să caute răspunsuri alternative dincolo de ceea ce liderii ne cer să vedem și doresc să acceptăm.

Mulți cred că mașina electrică a fost ucisă de marile companii petroliere. O mașină alimentată de orice altceva decât petrol a fost o amenințare majoră pentru veniturile lor, cu profituri de miliarde de dolari în joc.

Jamie King

O carte ușor de citit și plină de informații valoroase. Le poți accepta sau le poți respinge, dar indiferent care este decizia ta, ea nu anulează valoarea cărții.

O carte care merită citită!

Manuela

https://www.goodreads.com & https://inalove.world/

Imagine: Pexels

Deja un comentario