Dimineți pline de tine!

de Cintzia Angelina Mardale

Am părul răvășit ca după un război și buzele-mi sunt uscate, profund rănite ca după o noapte albă, dar tu nu mi-ai albit nopțile, mi le-ai colorat cu mângâieri și cu atingeri calde.

Ador să te simt, așa febril cu vocea răgușită și gânduri îndrăznețe. Ador să mă trezesc mai devreme decât tine și să verific că ești încă aici, în bula noastră de fericire, în locul în care se creează legături și locul pe care îl părăsim doar ca să ne bem cafeaua fericiți.

Îmi place să te văd în bucătărie, să luăm micul dejun pe masa care a văzut atâtea haosuri și atâtea începuturi de iubire. Să mă așez pe scaun și razele soarelui să mă trezească din nou și din nou. Ador să fiu trezită, pentru că în fiecare dimineață am certitudinea că te voi găsi lângă mine.

Să străbat holul în halatul meu de mătase și să-mi cadă încet pe jos descoperindu-mi iar corpul pe care acum il cunoști atât de bine, dar tu mă descoperi iar și iar, sub fiecare atingere, sub fiecare sărut în cearceafuri noi.

Să îmi caut haine de casă și să nu mă lași să mă îmbrac pentru că hainele mele cele mai frumoase sunt pielea și mirosul meu. Să ne alergăm, să ne tachinăm, să ne certăm până când explodăm în săruturi.

Să gătim împreună iar și iar până când sosul se arde, ciorba dă în foc și cuptorul scoate un fum negru. Și tu, liniștit, să mă calmezi și să-mi spui că toată mâncarea are un gust genial, așa ca mine…

Ador să ne spălăm împreună, să ne certăm pe gelul de duș, pe temperatura apei și pe covorașul de baie. Și cel mai mult îmi place să te văd cum te ștergi pe prosop și mai apoi te iau în brațe doar ca să te murdăresc cu atât de mult mine. Mereu îmi spui că sunt cel mai frumos gel de duș!

Ador aceste activități pentru că doar cu tine le pot face, doar pe tine te pot iubi atât de mult, doar cu tine știu să fiu eu. Îmi place cum ne începem dimineața și îmi place că fiecare dimineață se termină cu venirea altei dimineți la fel de frumoasă. Dacă asta este rutină, atunci ador rutina noastră!

Photo: Andreea Micu

Imagine principală de Pexels de la Pixabay

https://angelinamardale.com

Publicații:

Un comentario en “Dimineți pline de tine!”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s