Târgul Românesc de Bijuterii, Ediția 2021

de Mihaela Georgescu

Dragii mei,

Vroiam să sărbătoresc alături de voi bucuria de a fi din nou prezentă la Târgul Românesc de Bijuterii, la cea de-a doua ediție a acestui eveniment. Și întrucât prima ediție a avut mare succes, mă aștept  să se vadă un interes, poate chiar și mai mare, și  la cea de-a doua ediție.

Eu am pregătit pentru acest an o colecție de inspirație Steampunk. Am folosit argila polimerică atât de dragă mie, în combinație cu piese Steampunk (angrenaje de ceas).

Piesa centrală e reprezentată de un pește în interpretare Steampunk cu elemente de angrenaj de ceas și transfer de imagine pe argila polimerică. 

Apoi am ales să continui cu ideea de Steampunk și angrenajele de ceas, însă am schimbat culorile, am trecut spre elemente de colecție cu aer patinat, explorand diferite forme geometrice și transfer de imagine pe o tematică de geometrie sacră. Și toate s-au transformat în broșe. 

Dacă treceți prin București în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, vă invit să vă opriți la ARCUB și să vă bucurați de feeria de culori, forme și elemente de design pe care artiști din România și din alte țări le-au imaginat pentru delectarea publicului.

Vă urez să aveți o zi minunată, plină de bucurii și de culoare!

Mihaela  

www.romanianjewelryweek.com

www.learnpolymerclay.blog

www.learnpolymerclay.com