de Mihaela Georgescu

Bună, dragii mei,

Sper că mesajul meu vă găsește bine, sănătoși.

Eu am avut o vară plină de evenimente, unele frumoase, altele total neașteptate. !nsă, ceea ce contează cel mai mult, este faptul că suntem cu toţii sănătoși.

Vroiam să vă prezint o piesă de suflet de-a mea. Este specială pentru mine pentru că nu este neapărat stilul meu, dar mă reprezintă prin mesaj.

 Prin faptul că este un amestec de spirit rebel cu compasiune și dragoste.

Spiritul rebel este reprezentat de imaginea pe care am folosit-o. Am transferat o imagine, liberă de drepturi de autor, care reprezenta un graffiti desenat pe un zid din Praga. Graffiti reprezintă pentru mine un protest artistic, o ieșire din șabloane, idei preconcepute, ceea ce este impus. 

Compasiunea și mesajul iubitor sunt reprezentate de imaginea lui John Lennon și referinţa la cântecul Imagine. In plus, se poate remarca mesajul Jesus 💔u ( Isus te iubește ), mesaj care nu are nicio conotaṭie religioasă, ci reprezintă dragostea pură.

Am folosit argilă polimerică albă pentru baza mărgelelor (albul este perfect pentru tehnica transferului de imagine). Am folosit argilă polimerică neagră la încadrarea  mărgelelor. Am mai folosit fir metalic de culoare aurie pentru a decora baza și a atașa mărgelele. Baza am decorat-o, de asemenea, cu fir negru de brodat. 

Sper că vă place acest colier artistic și sper că v-a transmis un mesaj de speranţă și compasiune. 

Vă urez o zi minunată!

Mihaela 

https://learnpolymerclay.blog/

https://learnpolymerclay.com