Biblioteca de la Miezul Nopții

el

Recenzie

de Diana Raluca

Bună ziua, dragilor!

Sper că sunteți cu toții bine. Pentru azi am revenit cu o nouă recenzie la o carte terminată recent. Să trecem la treabă! 

Titlu: Biblioteca de la miezul nopții 
Autor: Matt Haig 
An lansare: 2020
Număr pagini: 300
Publicată la: Editura Nemira

Opinia mea: Această carte este una cu adevărat impresionată, având în spatele rândurilor un mesaj puternic. Este acela de a ne aprecia viața așa cum este ea, cu bune și cu rele. Să fim fericiți și să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Este un lucru deosebit de important pe care Nora, personalul principal al cărții ni-l transmite, chiar învățând din propriile acțiuni când ajunge într-un loc fermecat, în care deschizând o carte, se poate transporta într-o altă viață.

Apreciez mult la această carte faptul că este alcătuită din capitole scurte, care se citesc ușor. Prin urmare, vă recomand cu mare drag această carte. 

🌸Aici aveți descrierea cărții:

O singură bibliotecă. O infinitate de vieți. Care e cea mai bună?

Undeva, la marginea universului, exista o biblioteca infinită de cărți, iar fiecare poveste din ele provine dintr-o altă realitate. Una spune povestea vieții tale așa cum e, alta spune povestea vieții tale așa cum ar fi fost dacă ai fi luat altă decizie într-un anumit moment. Toți ne intrebăm mereu cum ar fi putut să fie viețile noastre. Dar dacă am găsi răspunsul într-o bibliotecă?

Atunci cand Nora ajunge in această bibliotecă, are șansa să indrepte lucrurile – o viață plină de durere și de regrete. Are ocazia să facă totul altfel și să-și dea seama cum ar putea avea viața perfectă. Dar lucrurile nu sunt tocmai cum și le imaginează ea… Curând, alegerile pe care le face o pun intr-un pericol iminent.

Inainte sa expire timpul, trebuie să rspundă la o singură intrebare: care e cea mai bună cale de a-ti trăi viața?

«Matt Haig e unul dintre cei mai imaginativi scriitori ai epocii noastre. În acest roman, povestea emoționantă e plină de învățăminte despre cât de important este să apreciem viața pe care o avem.»-The Independent

Dacă ați citit această carte, aștept cu drag părerile voastre!

O zi minunată ! 

Diana R ♡

https://dianaraluca.art.blog

Credit imagine: Diana Raluca

2 Comentarios Agrega el tuyo

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s