Cea mai mare bucurie

de Mihaela Georgescu

Bună ziua, dragi prieteni!

Ce mai faceți?

Astăzi este o zi specială pentru mine. O zi în care mă simt binecuvântată în mai multe feluri. Pentru că am o familie frumoasă, pentru că îmi place ceea ce fac, pentru că văd cum fiul meu este profund interesat de  argila polimerică (o pasiune de-a mea, care s-a răspândit în moduri neașteptate) și pentru că am un zâmbet larg pe fața mea atunci când admir cele două suporturi de lumânare Steampunk pe care fiul meu de 11 ani le-a decorat cu lut polimeric și mi-a le-a dat cadou.

De fapt, aceste suporturi de lumânare sunt simple pahare de Martini pe care el le-a decorat cu un tentacul caracatiță Steampunk din argilă polimerică.Dar mi-au plăcut atât de mult  încât am sugerat că aș prefera să le folosesc ca suporturi pentru lumânări. Și fiului meu i-a plăcut ideea. Dar nu și soțul meu. Care ar fi preferat să se bucure de un Martini în paharele decorate Steampunk … . Așa că, intenționez să cumpăr mai multe pahare Martini și să-i cer fiului meu să le decoreze și pe acelea să le folosim pentru a ne bucura de un Martini, eu și  soțul meu.

Dar să revenim la filmulețele fiului meu. Când a spus că vrea să facă videoclipuri Youtube cu lecții simple de lut  polimeric și să aibă propriul canal de Youtube, am fost puțin reticentă. Am gândit că are doar 11 ani și nu are timp pentru asta. Dar a insistat. Și a trebuit să fiu și eu încurajatoare pentru el. Pentru că a crescut în atelierul meu și a fost întotdeauna încurajator cu mine. Mi-a admirat creațiile. Chiar și piesele pe care le-am considerat mai puțin reușite.

Așa că, în cele din urmă am fost de acord să aibă canalul său de Youtube și de a face videoclipuri  cu inspirație Steampunk în care crează obiecte cu lut polimeric. Pentru că aceasta este mai presus de toate o oportunitate de creștere. Învață să editeze video, își îmbunătățește abilitățile cu argilă polimerică. Învață să exprime clar un proces. Și va fi mai bine echipat pentru viitor. Cel puțin, așa cred.

Și în plus mi-a dat mie cadou cele două suporturi frumoase  de lumânare  de inspirație Steampunk. Și au fost cel mai frumos cadou, pentru că el le-a făcut. Pentru că îmi plac decorațiunile Steampunk. Pentru că mă fac să zâmbesc de fiecare dată când le privesc.

De ce Steampunk poate că vă întrebați? Cu toții suntem fani Steampunk în familie. Chiar am fost la un festival Steampunk în Luxemburg când era el mic. Dar încă își amintește evenimentul. Pentru că a fost impresionat de toți oamenii care purtau haine și accesorii Steampunk. I-a plăcut să călătoria cu un tren de epocă. I-a plăcut la nebunie entuziasmul pe care îl simțea în aer. Ca urmare, și lui îi place ideea de Steampunk.

Spune-mi dacă-ți plac suporturile lui de lumânări Steampunk.

Să ai o zi frumoasă și inspirată!

Mihaela

https://michellemaya2005.wordpress.com/

www.learnpolymerclay.com

2 comentarios en “Cea mai mare bucurie”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s