Un suport elegant de lumânare pentru ocazii speciale sau mai puțin speciale

el

de Mihaela Georgescu

Bună, dragii mei!

V-am spus de multe ori că din argila polimerică se pot crea diverse obiecte și decorațiuni, mai mari, poate, și mai impunătoare decât o bijuterie. Însă, până în prezent, v-am arătat mai mult bijuterii din argilă polimerică. Asta și pentru că în general prefer să creez bijuterii. Acolo m-am regăsit eu. Sunt fascinată de bijuterii și îmi place să-mi transform ideile în artă care se poate purta.

Însă, din când în când, îmi place să-mi încerc mâna și să creez lucruri frumoase la care să îmi fie drag să mă uit, pe care să le folosesc cu plăcere sau pe care să le dau cadou oamenilor dragi.

Și așa m-am hotărât să-mi fac un suport de lumânare care să arate așa cum îmi doresc eu. Partea cea mai frumoasă a procesului de creație este reprezentată de faptul că tu îți alegi culorile, tematica, mărimea, estetica și destinația obiectului creat. Adică porți pe cap, în mod figurat, pălăria creatorului. Rezultatul procesului creativ este rezultatul direct al imaginației tale. 

Trebuie totuși să menționez că procesul creativ cuprinde și o latură de mister. Deși pornim de la o idee anume, ea se metamorfozează, se schimbă pe alături, ne surprinde frumos, ne obligă să găsim soluții pentru momentele când ne blocăm. Și cu toate astea, procesul creativ rămâne o stare de bucurie interioară, de flux creativ, în care dispare orice noțiune de timp și spațiu.

Mi-am dorit să-mi fac un suport de lumânare elegant, așa că am ales să îl ornez cu cristale Swarovski galbene, cu ceară aurie și cu un motiv romantic de textură barocă. Culoarea albastră nu a fost greu de ales întrucât culoarea albastră este predominantă în dormitorul meu. 

Sper că v-a plăcut această decorațiune și povestea din spatele ei. Vă mulțumesc pentru că v-ați făcut timp să citiți acest articol. 

Vă urez o zi minunată și plină de creativitate!

Mihaela 

https://michellemaya2005.wordpress.com/

https://learnpolymerclay.com

4 Comentarios Agrega el tuyo

 1. Multumesc, Manuela, pentru acest articol si pentru ca ma ajuti sa transmit mai departe mesajul meu legat de creativitate! Iti urez o zi minunata!

  Le gusta a 1 persona

  1. inaloveworld dice:

   Cu mult drag, Mihaela, pentru că este un alt gen de creativitate care ajută la a crea o lume mai frumoasă și mai bună.
   O zi minunată și ție!

   Me gusta

 2. Superb …
  Multumesc Mihaela, multumesc Manuela ! ❤

  Le gusta a 1 persona

  1. inaloveworld dice:

   Cu mult drag, Daniela!
   Mulțumesc pentru vizită și pentru frumusețea sufletească ce o lași în urma ta.
   ❤ 🔆 🌈

   Le gusta a 1 persona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s