de Cintzia Angelina Mardale

Te caut peste tot. Și chiar de nu te găsesc nicăieri în lumea asta mare, ești în mine, în sufletul meu și nimeni nu poate să îmi ia asta!

Când te vedeam înainte pe strada mea credeam că ești un vis. Te-am iubit și te iubesc încă. Sau nu știu dacă iubirea asta este iubire sau doar obsesie pentru că mă gândesc la tine ca la un obiect de care să mă pot folosi.

Ești bărbatul viselor mele, sau poate ești doar o iluzie care se spulberă de fiecare dată când nu te găsesc în locul nostru preferat.

Cine este de vină? Eu, că m-am îndrăgostit ca o proastă sau tu că nu ai văzut iubirea asta? Cine este acum vinovatul în toată această poveste? Fata naivă care încă suferă după tine sau bărbatul ăla serios care nu a știut nici măcar o șansă să dea?

Am încă dubii! Nu știu dacă tu ești binele care îmi face rău. Nu înțeleg dacă acest rău este bun pentru mine. Nu că nu ai fi un om bun, dar doar prezența ta îmi face atât de mult rău. Sau mai degrabă absența ta îmi face rău pentru că acum îmi dau seama cât de mult îmi lipsești.

Cine poate să îmi spună de ce nu pot renunța la tine? Ai fi putut să mă lași măcar o dată să îți ating obrazul, ai fi putut măcar un singur moment să îmi spui că totuși putem încerca să facem ceva pentru relația asta pe care eu o vedeam perfectă.

CE RELAȚIE? NICI MĂCAR NU AI FOST AL MEU, DAR EU AM FOST A TA MEREU, EU AM FOST A TA PENTRU CĂ MĂ GÂNDEAM LA TINE ATUNCI CÂND MĂ TREZEAM, ATUNCI CÂND MÂNCAM, ATUNCI CÂND VORBEAM CU CEILALȚI OAMENI.

Cât să mai sufăr după tine? De când ai plecat ar fi trebuit să mă simt mai bine, dar pe zi ce trece îmi dau seama că tu erai de fapt răul ce îmi făcea bine, tu erai meschinul ăla de se juca cu sufletul meu.

Te vreau înapoi! Întoarce-te! Nu pot renunța la tine pentru că renunțând la tine aș renunța la imaginarul din mine!

https://angelinamardale.com

Imagine de Tumisu de la Pixabay

Publicațiile Angelinei: