Vorbe pentru bunicu’

el

de Cintzia Angelina Mardale

Trebuia să mă fac polițistă, așa zicea bunicu’ !

Eu îl credeam când eram mica și îmi amintesc că i-am și promis ceva de genul. Iartă-mă bunicule dar viața asta, cred că are alte planuri cu mine.

Voiai să fac bine oamenilor. De aia îți doreai să devin polițistă, dar cred că am șanse mai mari să fac bine oamenilor scriind și vorbind cu ei.

Dacă stau bine să mă gândesc, polițistă aș putea fi și acum. Am un prieten și pot să exersez cu el interogatoriul unui vinovat. Eventual să îl întreb mereu unde a fost la ora aia. Cu cine? Ce haine purta? etc. Nu e genul meu să fac așa.. Este genul tuturor femeilor să pună întrebările astea.

Problema este că am impresia că treaba asta cu poliția mi-a intrat în sânge de câțiva ani. Jur că nu eram așa. Am început să îmi urmăresc colegele, prietenele și chiar și părinții. O fac acum pe detectivul cu oricine. Nu știu dacă este o modă acum să faci stolk dar eu fac mai mult decât atât. Și crede-mă că nu o fac cu intenția de a deveni polițist ci doar pentru că îmi place să aflu cât mai multe despre persoanele cu care vorbesc chiar dacă le încalc intimitatea.

Mă gândesc uneori că poate sunt nebună dar sincer o fac pentru binele lor… sau curiozitatea mea :))

Mă gândesc la tine, bunicule, când fac stolk și la cât de mult îți doreai sa devin polițistă. Le spuneai tuturor cunoscuților că voi deveni asta. Sper că de acolo de sus să nu îți pară rău pentru ceea ce am ajuns să fac. Până la urmă fac bine celor din jurul meu, asta este tot ce contează. Un zâmbet este mai drăguț decât o încătușare.

Deși, ascultându-ți dorința, sunt detectivă sub acoperire și în momentul ăsta doar mă acopăr mai bine :))

Te iubesc bunicule! Poate că dacă eram și eu mai slăbuță și mai sportivă, ajungeam ceea ce te gândeai tu ca ar fi bine să ajung.

Dar orice aș ajunge, important este că am ajuns!!! Sunt om, bunicule, indiferent de meserie sau statut.

https://angelinamardale.com

Credit imagine: Pinterest

Publicațiile Angelinei:

Un comentario Agrega el tuyo

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s