Zece Negri Mititei

Recenzie

de Diana Raluca

De-a lungul timpului am auzit multe despre cărțile scrise de Agatha Christie, așadar am decis să citesc și eu una dintre ele. Și anume… Zece Negri Mititei. După ce am terminat de citit această carte, mi-am mai cumpărat două scrise de ea. Ceea ce înseamnă că prima mi-a plăcut mult. De aceea, am decis să împărtășesc cu voi impresiile! Sper din suflet să vă placă și să vă fie utilă!

Titlu original: And Then There Were None 

Autor: Agatha Christie 

An lansare: 1939, 2018 (în România)

Apărută la: Editura Litera 

Număr pagini: 302

    Opinia mea: Aceasta este o carte care m-a impresionat și care mă face să vreau să citesc și alte cărți scrise de Agatha Christie. Crima ce se desfășoară în carte este “wow”. Când crezi că știi cine este criminalul, vine magicul final în care descoperi adevărul și, bineînțeles rămâi mut și te întrebi de unde scoate Aghata Christie poveștile astea geniale. Pentru că, un roman polițist nu e nici pe departe la fel ca unul clișeic romantic (recunosc că și eu prefer din când în când și acest tip de cărți), dar anul acesta am descoperit o mică sau mai mare obsesie față de romanele polițiste. O recomand cu tot dragul!

     Pentru cine nu știe, există și trei episoade pe YouTube făcute după carte. Le-am vizionat și pe ele, dar nimic nu se compară cu magia oferită de scriitoare prin intermediul scrisului.

      Sper din suflet să vă placă și să vă fie utilă! Mulțumesc mult pentru timpul acordat!

O zi superbisimă!

Diana R♡

Sursă: dianaraluca.art.blog  

Credit imagine: Diana Raluca