Totemuri… din argilă polimerică

de Mihaela Georgescu

Dragii mei,

Este o mare plăcere pentru mine să vă povestesc despre argila polimerică. Pentru că pentru mine a fost o descoperire minunată și pentru că sper, ca prin mine, argila polimerică să fie descoperită sau redescoperită și de alte persoane creative.

Astăzi o să vă vorbesc despre o piesă care îmi este tare dragă. De fapt nu stau foarte des să analizez ce piese îmi plac sau pe care le consider mai reușite sau mai frumoase. Însă, într-o zi, am fost întrebată de băiatul meu care este bijuteria mea preferată dintre toate bijuteriile pe care le-am creat. Și am stat și m-am gândit. Și nu a fost ușor să răspund pentru că am pus un pic din mine în toate creațiile mele, în cele reușite, precum și în cele mai puțin reușite.

Și într-un final am reușit să îi dau un răspuns. Am ales această piesă.

Îmi place în mod deosebit pentru că are un aspect sculptural, pentru că te trimite cu gândul la totemuri, la alte meleaguri și la alte obiceiuri. Îmi plac și fețele umane (pe care le-am realizat utilizând mulaje din silicon) și încărcătura emoțională pe care o degajă.

Am realizat piesele din argilă albă (preferata mea pentru că e ca o pânză albă care așteaptă să fie pictată) și culori pastel. 

Sper să vă placă felul în care am interpretat eu ideea de totem.

Să aveți o zi minunată și creativă!

Mihaela  

https://learnpolymerclay.blog

https://learnpolymerclay.com